НАЧАЛО

Алмус.нет е регистриран като име на 08 ноември 1998 година. Първоначалният  и регистратор е Георги Каменов Илиев (Гецата)  тогава беше ерата на модемите. Пътят които извървя Алмус.нет от тогава е доста дълъг защото една година в информационните среди се измерва  на доста земни такива.  Опитът които натрупахме през тези години е голям и ни позволява в момента да предлагаме наистина качествени услуги.
През  2006 година "Алмус нет" ООД продаде 50% част на "Нетсърф.нет" ЕООД в името на развитието и подобряване на качеството на услугите които предлагаме и сега двете фирми дават всичко от себе си за тази кауза.
Благодарение на балансираните си цени и перфектна поддръжка в момента сме най-големия LAN доставчик в града.
Разполагаме със собствена оптична инфраструктура покриваща почти 80% от града.Алмус.нет поддържа, наблюдава и оптимизира физическото свързване до всяка крайна точна на потребление на Интернет услугите си.
Бурно развиващите се технологии в нашия забързан свят влияят върху много аспекти на живота и правят още повече организации и хора зависими от глобалната мрежа. Екипът на "Алмус нет" се грижи денонощно за качеството на предоставяните Интернет услуги и на преносната инфраструктура.Основният параметър, влияещ върху безпроблемното предоставяне на нашите услуги е преносната среда.Всяко от трасетата е проектирано и предвидено за максимални натоварвания. Морално остаряла инфраструктура периодично се подменя с нови модерни и високоскоростни решения.Имаме изградена мониторинг система чрез която следим и анализираме качеството на всеки сигнал, предотвратяваме възникването на магистрални проблеми и оптимизираме заетостта на персонала, в зависимост от натоварването и потреблението на услуги.
Пътят е дълъг и продължаваме да вървим по него с идеята да се развиваме и подобряваме услугите които предлагаме.

 
НАЧАЛО